Huolto ja korjaus

Kaikille töille ja osille annamme takuun

Määräaikaishuollot & hammashihnan vaihdot

Määräaikaishuollot lisätöineen ovat Auto Avirolin päivittäisiä töitä. Määräaikaishuolto aloitetaan ajamalla auto jarrudynamometrin läpi.

Meiltä myös Long Life -huollot. Huolloissa käytämme Nesteen laadukkaita tuotteita.

ETU. Määräaikaishuollon yhteydessä talvirenkaiden tai kesärenkaiden vaihto henkilö- ja pakettiautoihin veloituksetta.

Ilmastointilaitteen huolto

Tehokkaasti toimiva ilmastointilaite pitää auton sisäilman puhtaana ja raikkaana, mille jokainen autossa matkustava antaa kesällä arvoa. Mutta ilmastoinnista on hyötyä muulloinkin. Syksyllä ja talvella kosteana ja viileänä aikana ilmastointi auttaa kosteuden ja huurteen poistossa. Ilmastoinnin voitelun takia ilmastointilaitetta kannattaa käyttää hetkellisesti muulloinkin talvella vaikkapa parkkihallissa.

Ilmastointilaitteen huollattaminen on myös taloudellisesti perusteltua, sillä ilmastointilaitteesta häviää kylmäainetta 5–10 % vuodessa, mikä puolestaan lisää polttoaineen kulutusta.

Diagnostiikka & autosähkötyöt

Autoihin tulee joka vuosi lisää elektroniikkaa. Kun ajopeliin sitten tulee sähkövika, tarvitaan ammattiapua. Auto Avirolilla on sähkövikojen selvittämiseen tarvittavat mittauslaitteet sekä erikoisosaamista diagnoosin ilmaisemien vikojen korjaamiseen.

Alustan korjaukset

Pallonivelien, iskunvaimentimien, jousien ja pakoputkien vaihdot ovat tavallisia töitämme. Alustatöiden jälkeen joudutaan usein tekemään nelipyöräsuuntaus. Se on tarpeen erityisesti silloin, kun renkaissa havaitaan epätavallista kulumista.

Nelipyöräsuuntaus

Teemme nelipyöräsuuntaukset ajanmukaista laitteistoa käyttäen. 3D-kameratekniikkaa hyödyntävän suuntauslaitteen avulla ohjauskulmat saadaan säädetyiksi entistä tarkemmin.

Vaativat moottorikorjaukset ja mekaanisten vaihteistojen korjaukset

Vaativat moottorikorjaukset ja vaativat mekaanisten vaihteistojen korjaukset ovat erikoisalaamme. Pystymme korjaamaan sellaisiakin vaihteistoja, joihin merkin valmistaja ei toimita osia. Moottorin ja manuaalisen vaihteiston korjaaminen on usein edullisempaa kuin uuden hankkiminen. Meillä kaksi mekaanikkoa tekee jatkuvasti näitä töitä. Emme korjaa automaattivaihteistoja.

-On paljon korjaamoja, jotka eivät ota tehdäkseen moottori- ja vaihteistokorjauksia, sanoo Jari Kontio.

Jarrukorjaukset

Kunnossa olevat jarrut ovat autoilun turvallisuutta. Siksi ajamme kaikki määräaikaishuoltoon tulevat autot jarrudynamometrin kautta. Viallisten jarrujen korjauksesta sovitaan asiakkaan kanssa. Korjauksessa käytetään laadukkaita ja hyväksi koettuja varaosia.

Varaosat

Hankimme varaosat tapauskohtaisesti autojen maahantuojilta tai kyseiseen automerkkiin erikoistuneelta yritykseltä. Lisäksi maahantuomme Saksasta niitä osia, joita on edullisinta tuoda itse. Tämän ansiosta Auto Avirol pystyy tarjoamaan laadukkaita varaosia asiakasystävälliseen hintaan.

Tarjoamme myös varaosapuolella erikoisosaamista. Kun tarvitsemme vaihteistoon esimerkiksi laakereita tai holkkeja, saamme niitä alan liikkeistä, vaikka merkkiorganisaatio ei niitä myisikään, täytyy vain tietää mistä niitä saa. Me tiedämme.

Muut palvelut

Sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi. Katsastuksessa käynnit.

Asennamme tarvittaessa myös auton lohkolämmittimiä ja vetokoukkuja. Huolehdimme puolestasi auton vauriotarkastuksista ja yhteydenpidosta vakuutusyhtiöihin.

© Copyright - Autokorjaamo Avirol